fb pixel

De Boer & De Cuyper, maatwerk in verzekeringen

22-01-2018

Over De Boer & De Cuyper

 

Bij De Boer & De Cuyper Verzekeringen staan we garant voor maatwerk in verzekeringen. Onze zaakvoerder Chris De Cuyper heeft ruim 25 jaar ervaring opgebouwd op de Belgische en Nederlandse verzekeringsmarkt.

Het door en door kennen van het assurantielandschap maakt dat verzekeringsmaatschappijen nauwgezet worden uitgekozen. Het door en door beheersen van de materie heeft dan weer geleid tot eigen productontwikkeling. 

 

Voor elk wat wils

We hebben deze kennis bovendien op alle vlakken. Of het nu gaat om een materiële-, persoons- of vrijetijdsverzekering, wij helpen u de beste keuze te maken. De onafhankelijkheid en de uitvoerige kennis geeft ons de mogelijkheid om voor u als de klant de meest uitgebreide contracten te sluiten tegen betaalbare premies.

 

Ook als zelfstandige of als eigenaar van een KMO bent u bij ons aan het juiste adres.

 

Uw rechterhand

We staan heel dicht bij onze klant en adviseren gedurende het hele proces. Een helpende hand die ook nog eens het soms moeilijke jargon en de kleine lettertjes vertaalt naar duidelijke mensentaal.

 

Het leveren van maatwerk, het verstrekken van een gedegen advies en een uitstekende service alsook het verzorgen van een correcte schaderegeling, zijn de voornaamste eisen die we onszelf opleggen.

 

 

Uw makelaar, uw beste verzekering

Verhuist u naar een nieuwe woonst? Breidt uw familie uit? Of begint u een eigen zaak? Op elk belangrijk moment van uw leven staat uw makelaar voor u klaar om u te adviseren en te begeleiden.

U vertelt uw verhaal, uw makelaar doet de rest.

Uw verzekeringsmakelaar is uw raadgever, uw vertrouwenspersoon. Hij/zij informeert u in alle onafhankelijkheid, begeleidt u en helpt u een keuze te maken op basis van uw behoeften en uw situatie. Hij/zij staat bij u en verdedigt uw belangen.

Verzekeringscontracten zitten vol met een overvloed aan jargon, uitsluitingen en vrijstellingen. Uw onafhankelijke makelaar vertaalt dit en ondersteunt u tijdens het hele proces zodat alles optimaal in uw voordeel verloopt. Zonder gebonden te zijn aan één verzekeraar.

Uw onafhankelijke makelaar biedt u

  • Persoonlijk contact
  • Best mogelijke prijs
  • Verzekeringen op maat
  • Ruim aanbod aan verzekeraars
  • Zeer uitgebreid gamma aan verzekeringen
  • Meer dan 25 jaar ervaring in de verzekeringsmarkt

 

Wij zitten alvast klaar om uw rechterhand te zijn in het zoeken naar de optimale verzekering die voldoet aan uw wensen. U vindt meer diepgaande informatie terug op onze verzekeringswebsite.