De Boer & Partners | Gratis schatting

Gratis en vrijblijvende waardebepaling

Interesse in een gratis & vrijblijvende waardebepaling?

Vul hier uw contactgegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact op met u.

Meer info over het eigendom dat ik wens te laten schatten

Ontdek onze
werkwijze

1

Eerste kennismaking

Kennismaking

Onze makelaar komt met plezier bij u langs. Tijdens deze kennismaking wordt uw eigendom in kaart gebracht. Door het noteren van alle vastgoedkenmerken in ons opnameformulier leggen we de basis voor een correcte waardebepaling.

2

Waardebepaling

Waardebepaling

Alle informatie wordt ingevoerd in ons eigen schattingsprogramma. Op basis van meer dan 200 parameters en de expertise van onze vastgoedmakelaars, komen we tot een onderbouwde schatting / waardebepaling van uw eigendom.

3

Schattingsverslag

Schattingsverslag

Tijdens een tweede gesprek zal uw makelaar deze schatting toelichten en worden al uw vragen beantwoord. Na deze toelichting ontvangt u het volledige verslag. 

4

Dossiersamenstelling

Verkocht

Wij zorgen ervoor dat de vereiste documenten voorhanden zijn en stellen het volledige dossier samen. Onze professionele huisfotograaf maakt een fotoreportage van uw eigendom en ook de actuele plattegronden worden voorzien door ons.

5

Publicatie

We plaatsen een stijlvol en reflecterend makelaarsbord bij uw eigendom en presenteren een poster met meer info in onze etalage op kantoor. De foto’s en een Google-vriendelijke beschrijving worden gepubliceerd op onze website en op Immoscoop. Bovendien sturen we een mailing naar ons uitgebreid netwerk van kandidaat-kopers.

6

Marketing

Ons in-house marketingteam bepaalt een doelgerichte marketingstrategie. We zetten actief in op zowel online als offline advertenties om maximale visibiliteit te garanderen. Onze social mediaexperts zorgen voor doeltreffende campagnes!

7

Bezichtigingen

We plannen en coördineren de bezichtigingen in overleg met u. Voordat potentiële kopers het pand bezichtigen, worden ze gescreend. Tijdens het bezoek ontvangen ze een op maat gemaakte brochure met gedetailleerde informatie en foto's over uw eigendom.

8

Succesvol verkocht

Hoera, uw eigendom werd succesvol verkocht! Van de opmaak van de compromis of de koop- en verkoopbelofte tot de notariële akte, u kan op onze expertise blijven rekenen!