De Boer & Partners | Reviews

1 2 3 4 5
5 op 5
Alle vertrouwen!

Veel vertrouwen had ik niet in makelaars, maar de medewerkers van De Boer & Partners hebben dat beeld veranderd. Meedenken en waarlijk betrokken, snel schakelend waar moest, rust brengend waar mocht: ik had me geen betere partner kunnen wensen in zo'n toch wel zenuwslopend proces. Alle vertrouwen dus!

Johan Faes
1 2 3 4 5
5 op 5
Professionele en gedreven makelaar!

We hebben onze woning verkocht via De Boer en Partners en werden hierbij persoonlijk en stijlvol begeleid door een zeer professionele en gedreven makelaar die ons het gevoel gaf er ‘echt voor te gaan’. De contacten waren voldoende en steeds zeer aangenaam. Zij werd ook gesteund door een team van professionele mensen voor het opmaken van het EPC-verslag, het asbestattest en een fotograaf. Gezien we in de toekomst nog een eigendom te koop stellen, zullen we zeker terug een beroep doen op dit uitstekende team!

Guido en Els Nicolaï - Winkelmans
1 2 3 4 5
5 op 5
Kan niet beter!!!

Echt heel goede (en grote!) makelaar in Antwerpen, ruim 10 jaar perfecte relatie met hen. Ze doen alles voor ons, koop, verkoop, verhuur (long en short stay). Kan niet beter!!!

Martin Groenendijk
1 2 3 4 5
5 op 5
Prima in orde!

Dank aan Yannick Verwilghen voor de uitstekende service, de flexibiliteit, het geduld, de bereikbaarheid en de professionaliteit. Alles was prima in orde.

Marie Genicot
1 2 3 4 5
5 op 5
Ons huis is definitief verkocht!

We zijn én blij met de prijs én met de mensen die het hebben gekocht. Altijd accuraat, altijd feedback en correcte afhandeling en dit alles in 3 maanden, hetgeen in deze prijsklasse en deze tijd een niet te vergeten melding waard is. Dit kantoor een echte aanrader.

Anja Knobe
1 2 3 4 5
5 op 5
je wordt volledig ontzorgd!

Dank, dank, dankjewel aan het team van De Boer & Partners. Jullie hebben zoveel zorgen overgenomen van ons, zo onzekere mensen, in onze koop- en verkoop situatie! We hebben zoveel mensenkennis mogen ervaren en dat was goud waard. Nooit hadden we kunnen dromen dat deze klus zo warm en snel kon geklaard worden. Zoveel dank…dat willen jullie niet weten 😊 We wensen jullie allen nog veel plezier in jullie job te mogen ervaren! Jullie zijn een noodzakelijke schakel in ons verdere leven gebleken!

Det en Marc
1 2 3 4 5
5 op 5
Bijzonder bekwaam en geëngageerd.

De makelaars zijn bijzonder bekwaam en geëngageerde vakmannen, die hun klanten, zowel kopers als verkopers, met raad en daad bijstaat. Wij werden als kopers uitvoerig geïnformeerd. Kregen onmiddellijk alle nodige attesten. Uitstekend plaatsbespreking. Perfecte samenwerking met de notarissen, wat uiteindelijk leidde tot het ondertekenen van een aankoop/verkoopovereenkomst. (Compromis) Dit makelaarskantoor is echt een aanrader!

Jan Velter
1 2 3 4 5
5 op 5
Ze denken met je mee

Met grote dank aan De Boer & Partners hebben we vandaag onze sleutel gekregen van ons huisje. De medewerkers zijn zeer vriendelijk en professioneel en ze denken met je mee. Hier kunnen veel makelaars noch van leren.

Hakan
1 2 3 4 5
5 op 5
Ons huis werd verkocht op de 1e bezoekdag

Wij hadden contact met De Boer & Partners bij de aankoop van een hoeve, dat klikte vanaf het eerste moment. De koop werd gesloten en wij vertrouwden ook de verkoop van onze huidige woning toe aan hen. Dat werd fantastisch aangepakt: er werden foto’s gemaakt die vakkundig op de site werden gezet met de nodige toelichting. Ze bereikten de juiste mensen want op dag 1 van de bezoeken was ons huis verkocht voor de juiste prijs. Voor ons is dit zeker een aanrader!

Nadine