fb pixel

Onze Corona maatregelen

img author

19-05-2020

Onze kantoren draaien op volle toeren. Waardebepalingen, plaatsbezoeken en ondertekeningen vinden alweer een geruime tijd plaats. Om alles veilig te laten verlopen voor  jullie, onze klanten, als voor onze makelaars en office managers hebben wij enkele maatregelen vooropgesteld. 

Lees hieronder welke maatregelen we wanneer toepassen om ieders veiligheid te garanderen. 

Ik wil een kantoor bezoeken, is een mondmasker verplicht?

Ja, het dragen van een mondmasker in onze kantoren is verplicht. Medewerkers van onze kantoren zullen ook een mondmasker dragen tijdens het klantencontact.

Mijn eigendom staat te koop of te huur bij jullie. Hoe zullen de bezichtigingen verlopen?

Wanneer er plaatsbezoeken bij jou thuis gepland staan, zijn er enkele maatregelen waar we rekening mee houden om zowel jou als de makelaar als de bezoekers te beschermen. 

Zo vragen wij je vriendelijk om de woning vrij te maken tijdens het bezoek. Indien dit niet mogelijk is, blijf dan in de tuin of in één ruimte en verplaats je enkel wanneer nodig. 

Bij aanvang zal de makelaar de richtlijnen voor het bezoek overlopen. Gelieve deze richtlijnen te respecteren. Houd 1,5 meter afstand en schud geen handen  en draag een mondmasker. Zorg er ook voor dat de makelaar toegang heeft om alle ramen, deuren en kasten te openen

Indien jij, of een gezinslid, ziekteverschijnselen vertoont, vragen wij je om het bezoek te annuleren. We maken dan met plezier terug een afspraak op een later moment. 

 

Ik zou graag een pand bezichtigen. Hoe zal het bezoek in zijn werk gaan? 

Je hebt een bezoek gepland staan bij je ideale droomwoning. Laat ons dan nog even wat maatregelen overlopen om dat bezoek zo vlot mogelijk te laten verlopen. 

Bij aankomst bij de woning vragen wij je buiten te wachten tot de makelaar het signaal geeft dat je naar binnen kan. De makelaar zal met jou de richtlijnen van het bezoek nog even overlopen. Gelieve die te respecteren. 

Let op de social distancing, houd 1,5 meter afstand en schud geen handen. Wij vragen jou ook om een mondmasker mee te nemen. Het aantal bezoekers wordt beperkt tot maximaal 2 personen, exclusief makelaar. 

Tijdens de bezichtiging vragen wij je niets aan te raken. De makelaar zal alle deuren, ramen en kasten voor jou openen. 

Respecteer het afgesproken tijdslot. Kom op tijd en hou het bezoek kort en bondig. Indien je nog een verdere bespreking wenst, neem je achteraf contact op met de makelaar. 

Annuleer het bezoek indien jij, of een gezinslid, ziekteverschijnselen vertoont. Wij maken graag een afspraak op een later moment. 

 

Ik wil verkopen of verhuren en wil mijn eigendom laten schatten. Hoe verloopt een waardebepaling?

Is het tijd voor een nieuw stekje? Maar wil je eerst je huidige eigendom verkopen? Contacteer ons dan voor een gratis waardebepaling, wij zorgen ervoor dat die veilig verloopt. 

Bij aanvang zal de makelaar de richtlijnen met jou overlopen. Wees aandachtig en respecteer deze richtlijnen. 

Let op de social distancing (1,5 meter afstand) en schud geen handen. Zorg ervoor dat er maximaal 2 personen aanwezig zijn tijdens de waardebepaling en draag een eigen mondmasker indien mogelijk. 

Zorg dat de makelaar toegang heeft om alle ramen, deuren en kasten te openen

Indien jijzelf, of een gezinslid, ziekteverschijnselen vertoont, annuleer dan de afspraak. Onze makelaar komt met plezier op een later moment langs. 

 

Met deze maatregelen blijven wij als groep voor jou klaarstaan in deze ietwat vreemde periode. Indien je toch nog vragen of bedenkingen hebt, aarzel dan niet om ons te contacteren via mail of telefonisch. 

 

Stay safe!