De Boer & partners | Regio's | Antwerpen Centrum, Zuid &...

Regio Antwerpen Centrum, Zuid & Berchem

De historische binnenstad van Antwerpen is een pareltje. Geniet van de drukte, dwaal door onontdekte straatjes en noem deze plek je thuis. Wonen in het hartje van een wereldstad is iets bijzonders en dat ervaar je elke dag als je hier je thuis vindt. 

 

De Groenplaats, de Meir, de Kathedraal … aan blikvangers geen gebrek. In het centrum van Antwerpen woon je midden in de actie, met alle trekpleisters op wandelafstand. Lekker eten, een flinke portie cultuur of lekker uitwaaien: ver moet je nooit. Van een fraaie loft over een statig herenhuis tot een verborgen pareltje: aan woonmogelijkheden geen gebrek en elke straat heeft zijn eigen verhaal.

 

Gezelligheid troef


Vier seizoenen lang valt in Antwerpen-Centrum wat te beleven. Geniet met volle teugen van het stadse leven, terwijl je luttele momenten later rust vindt bij je thuis. Aan winkels geen gebrek, restaurants in overvloed en de historiek spat uit elke porie. De bereikbaarheid is optimaal, de verbinding met de snelwegen top en ook aan fietsers en wandelaars is gedacht. Houd je van gezellige drukte, dan is wonen in Antwerpen-Centrum wat voor jou. En ja, met de overzet sta je binnen de 10 minuten op een strand. 

 

Van starter tot gepensioneerde


Antwerpen-Centrum vormt een bonte mix van studenten, expats, (jonge) gezinnen en net wat oudere inwoners die de gemakken van de stad willen ervaren. Wonen op een druk plein, in een steeg of met zicht op de Schelde? In Antwerpen-Centrum maak je jouw woondromen waar en komt de hele wereld naar je toe. Een voorrecht! 

Contacteer ons kantoor