De Boer & Partners | Appartement | | 5499106

VLIEGENIER

Volledig beschikbaar
€ 0
Terug naar overzicht

Dit pand werd 164 keer bekeken

Diksmuidestraat , 2300 Turnhout, België

Residentie "Vliegenier" wordt gerealiseerd aan de Diksmuidestraat en het nieuwe Fanny Aubergéplein. Deze residentie maakt deel uit van een nieuwe buurt, waar woningen, appartementen, assistentiewoningen, een woonzorgcentrum, een crèche, kantoren en buurtwinkels gevestigd worden, dit alles omgeven door 20.000m² openbare ruimte. Dit betekent een groene, bruisende en tevens centrale ligging in een nieuw ontwikkeld stadsdeel, met àlle voorzieningen, het stadscentrum, de Nieuwe Kaai, ... op wandelafstand. 

Aanbod en prijzen 
Met maar liefst 8 verdiepingen wordt dit het hoogste, residentiële gebouw. U heeft de keuze tussen 1, 2 of 3 slaapkamer appartementen. Dus zowel, starters, koppels, gezinnen als investeerders vinden hier iets naar hun smaak en budget. Oppervlaktes gaan van 51m² tot 196m² voor het grootste penthouse. Elk appartement heeft een grote raampartijen voor maximale lichtinval en een aangenaam terras (tot wel 90m² groot) dat uitkijkt over de binnentuin of het nét nieuw aangelegde Fanny Aubergéplein. Liever een privé tuin? Ook dat heeft Vliegenier te bieden. 

Prijzen starten vanaf € 166.700 voor een 1slaapkamer appartement, vanaf € 226.200 voor een 2slaapkamer appartement en vanaf € 317.100 voor een 3slaapkamer appartement. 

Parkeren
Omdat het parkeren volledig ondergronds gebeurt, blijft de buurt autoluw. In de kelder heeft u een ruime keuze aan staanplaatsen en bergingen. Uw fietst stalt u veilig in de afgesloten, bovengrondse fietsenstalling. 

Duurzaamheid 
Er wordt gebruik gemaakt van een eigen warmtenet met boringen tot 150 meter diepte. Dat betekent dat u geen eigen verwarmingsketel meer nodig heeft en uitermate energiezuinig kan verwarmen. Daarnaast zorgen groene daken voor een verbeterde buffering van regenwater en extra isolatie. Met een gegarandeerd, maximum E-peil van 20 is uw appartement klaar voor de toekomst. 

Afwerking
Elk appartement wordt tot in de puntjes opgeleverd met de keuken, badkamer(s), vloeren, binnendeuren, ... van uw keuze. Hiervoor kan u gebruik maken van ruime afwerkingsbudgetten en profiteert u van de nieuwste technieken zoals een warmtenet met vloerverwarming, ventilatie type C,... U geniet als koper van een uitgebreide assistentie van een klantenbegeleider; deze staat u deskundig bij bij alle te maken keuzes en is gedurende het hele proces uw aanspreekpunt. 

Praktisch 
De werken zullen worden aangevat in het voorjaar van 2024. Interesse in residentie Vliegenier? Wij nodigen u graag uit bij ons op kantoor voor meer informatie, of in het modelappartement voor een rondleiding ter plaatse.

VLIEGENIER
Bekijk alle foto's
(12)


Overzicht
van het project

Contacteer uw makelaar
Ynse Vanderbeken
+32 14 22 42 00

Contacteer ons

De Boer & Partners - Kantoor Turnhout bvba
Gratis schatting