De Boer & Partners | Huis | | 5979692

6237 TMS

€ 1.500/mnd
4 slpk
160 m² bew. opp.
1 badk
Terug naar overzicht

Dit pand werd 127 keer bekeken

Scheyfstraat 6, 2381 Ravels Weelde, België

Huurprijs: €1 500/maand 
Beschikbaar: in onderling overleg.


BEN woning op een grondstuk van 237m². Op het gelijkvloers een inkomhal met gastentoilet. "Doorzon" leefruimte met geïnstalleerde, open leefkeuken. Praktische berging en inpandige garage. Op de verdieping een ruime hoofdslaapkamer, 3 kinder- of logeerkamers, een badkamer met raam, inloopdouche, ligbad en toilet. Aparte berging op de nachthal. De tuin wordt wordt voorzien van een terras, ingezaaid met gras en omheind met hagen. 

In 2 nieuwe, doodlopende zijstraten van de Molenstraat worden momenteel 10 eigentijdse gezinswoningen opgericht. Hier ontstaat er een nieuwe en kwalitatieve buurt waar wonen hand in hand gaat met veel groen. Hier komt bovendien enkel plaatselijk verkeer, met als gevolg een aangename, autoluwe en veilige omgeving. En toch woont u hier dicht bij het centrum van Weelde waardoor u alle nodige winkels en voorzieningen vlak bij de deur vindt. Met een E-peil van maximum 12 bouwt men hier echte BEN-woningen trekt met hier bovendien volop de kaart van energiezuinigheid en duurzaamheid. De nieuwste technieken (regenwaterrecuperatie, zonnepanelen, warmtepomp, vloerverwarming, ventilatie C,... ) gaan hier gepaard met een eigentijds, modern ontwerp, ideaal voor gezinnen. 

Een ideale, nieuwe woonomgeving dus. Maar ook binnen werd veel aandacht geschonken aan woonkwaliteit. Zo hebben alle woningen een ruime, lichte woonkamer met open keuken. Hierbij staan de leefruimtes in direct contact met de achtertuin waardoor u ten volle kunt genieten van het groen. Bij elke woning is er tevens een inpandige garage of ruime berging voorzien. Op de eerste verdieping vindt u 3 slaapkamers en een mooie badkamer met bad en douche. De tuinen worden ingezaaid met gras en omheind met beukenhagen. Ook de voortuinen worden netjes aangeplant. Dit project is een realisatie van RDK (Rik De Keyser), een gevestigd familiebedrijf met meer dan 50 jaar ervaring in het bouwen van duurzame nieuwbouwprojecten. RDK wordt gewaardeerd voor hun degelijke constructie en verfijnde, eigentijdse afwerking.  Zij beheren zelf het volledige bouwproces, van ontwerp, tot uitvoering, afwerking en tot slot de oplevering van uw woning. 

Bijzonderheden
- Regenwaterrecuperatie (5000L) 
- Buitenschrijnwerk in PVC met dubbele, extra-isolerende beglazing
- Zonnepanelen 
- Warmtepomp (lucht/water) met vloerverwarming, dus aardgasvrij! 
- Ventilatiesysteem C 
- Maximum E-peil van 12 dus bijzonder energiezuinig
- Hoogwaardige afwerking met kwalitatieve materialen 

  • Grond opp.ca. 239 m²
  • Bruto opp.ca. 160 m²
  • Referentie nr. 6237 TMS
  • EPC In aanvraag
  • EPC code In aanvraag
  • Slaapkamers 4
  • Badkamers 1
  • Overstromingsgevoelig gebied Niet meegedeeld
6237 TMS
Bekijk alle foto's
(15)


Contacteer ons