De Boer en Partners | Nieuws | Infoavond: Een eerste won...

Infoavond: Een eerste woning aankopen in de regio Hoogstraten

Vastgoedweetjes
23 april 2023
26 april verwelkomen we jullie graag op onze infoavond 'Een eerste woning aankopen in de regio Hoogstraten'

Op woensdagavond 26 april 2023 organiseren volgende partners een infoavond voor jonge starters over de aankoop van een eerste woning in de regio Hoogstraten. 


Ben jij graag aanwezig?
Schrijf je in via onderstaande link:

(Let op: inschrijven verplicht)

 

 

Stijn Adams, vastgoedmakelaar & vennoot bij De Boer & Partners Hoogstraten

Stijn is reeds een kleine 10 jaar actief in het vastgoed en is sinds 2015 vastgoedmakelaar bij De Boer & Partners in Hoogstraten waar hij startte in loondienst en in 2018 vennoot werd. Hij komt jullie met veel plezier vertellen waarop je als starter moet letten bij een bezichtiging, welke info er opgenomen moet worden bij een bod, met welke extra kosten je dient rekening te houden en waar eigenaars veel belang aan hechten. Twijfel je tussen nieuwbouw en bestaande bouw? Ook deze verschillen legt Stijn graag aan jullie uit. 

 

Bart Brughmans, kantoordirecteur Fintro Hoogstraten

Bart werkt sinds 2011 in de banksector waar hij al jaren jonge starters begeleidt bij hun zoektocht naar een geschikte financiering om de aankoop van een eigen eerste woning mogelijk te maken. Dit doet hij vanuit zijn Fintro kantoor in Hoogstraten aan de Vrijheid. Vragen als ‘Hoeveel middelen moeten we nu zelf hebben?’, ‘Die rente, gaat die nog blijven stijgen?’, ‘Hoe zit dat nu met die renovatielening?’, … Het zijn maar een aantal vragen waar Bart graag dieper op ingaat. Bart maakt u op 26 april graag wegwijs in het woonkredietverhaal.  

 

Kris Lauryssen, kantoorverantwoordelijke Consilo verzekeringen

Kris is sinds een 20-tal jaren actief in de bank- en verzekeringssector en zal ons meer vertellen over verzekeringen die vaak verplicht moeten worden afgesloten als je gaat lenen voor een woning. ‘Hoe zit het nu met die schuldsaldoverzekering?’, ‘Wat gebeurt er als we met de brandverzekering weggaan bij de bank waar we een lening hebben lopen?’, ‘Wat is juist een familiale verzekering?’,… Alle bedenkingen en vragen die je zou kunnen hebben worden beantwoord door Kris.
 

Charlotte Ruts, notarieel juriste 

Charlotte Ruts is Master in de Rechten (UA, 2018) en Master in het Notariaat (KU Leuven, 2019). Sinds oktober 2019 is ze werkzaam als notarieel juriste te Hoogstraten (Meer) en heeft ze ervaring in alle notariële rechtsdomeinen. Charlotte is dagelijks betrokken bij allerhande vastgoeddossiers: van ‘doorsnee’ verkoopakten, tot Biddit-verkopen en complexe basisakten. Recent nam ze ook voor de eerste keer deel aan het vergelijkend examen, daardoor is ze als geen ander op de hoogte van de laatste nieuwigheden en recente wetswijzigingen op het vlak van verkooptransacties.

 

Praktische info: 

  • Locatie: ‘Le Cirq’, Gravin Elisabethlaan 1, 2320 Hoogstraten
     
  • Timing: Ontvangst om 19u00
     
  • Datum: woensdag 26 april 2023

 

SCHRIJF JE IN VIA ONS INSCHRIJVINGSFORMULIER 

Extra vragen? U kan zich richten tot hoogstraten@deboerenpartners.be of heleen.sadones@fintro.be