aantal slaapkamers
3
aantal badkamers
1
Oppervlakte
147 m²
epc

€ 365.500

Troef 14, 2300 Turnhout

Beschikbaar : bij oplevering

Welkom in de gloednieuwe buurt "Klaverentroef". Deze recent ontwikkelende verkaveling sluit aan op de Turnhoutse Speelkaartenwijk en heeft een uitstekende verbinding naar zowel Turnhout, Vosselaar, als de E34 Antwerpen - Eindhoven. Een ideale, centrale, maar vooral rustige ligging in een autoluwe en kindvriendelijke omgeving. Hier is het heerlijk wonen en wandelen dankzij de omliggende bossen en weilanden, en spelen uw kinderen nog veilig op de aangelegde groene zones en pleintjes. De eerste bewoners hebben inmiddels hun intrek genomen in de eerste fase.  Fase 2 is bijna klaar voor oplevering en bestaat uit 21 energiezuinige "BEN" woningen met 3 of 4 slaapkamers, allen met een aangename tuin en eigen carport. 

Half-open bebouwing aan Troef 14: Uw instapklare, nieuwe thuis
Inkomhal met gastentoilet en ruimte voor vestiaire. De leefruimte geniet langs 3 zijden van natuurlijk daglicht en is voorzien van een echte leefkeuken, compleet uitgerust met alle toestellen en een gezellig eiland. Aansluitend een handige berging. De houten trap brengt u naar de verdieping op parketvloer, met daar 3 slaapkamers, de badkamer met grote inloopdouche, een apart toilet op de nachthal en tot slot nog een grote berging. Op het "moodboard" krijgt u alvast een idee van de gekozen materialen en kleuren. 

Een grote schuifraam in de leefruimte geeft toegang tot de tuin en ook daar wordt alles netjes afgewerkt: Uw tuin wordt voorzien van een aangenaam zonneterras, ingezaaid en omheind met haag én hekwerk. Bijzonder handig want de tuin is langs de achterzijde bereikbaar via een poortje. Grote meerwaarde is uw eigen, gemetste tuinberging. Parkeren gebeurt onder uw eigen carport (17.500 EUR).  Het carportgebouw bevindt zich vlak naast uw woning en wordt voorzien van een groendak. De mogelijkheid bestaat om hier elektrische te kunnen laden. En optioneel kan er een 2e carport aangekocht worden. 

Een echte BEN woning met een Epeil lager dan 20
Elke woning heeft een eigen warmtepomp (aardgasvrij!) en wordt voorzien van zonnepanelen. In combinatie met doorgedreven isolatie (daken, vloeren, muren en zelfs het bijgebouw), vloerverwarming én koeling, ventilatie C, een eigen regenwaterput voor regenwaterrecuperatie en buitenschrijnwerk met hoogrendementsbeglazing ..., krijgt u gegarandeerd een Epeil lager dan 20. De eerste 5 jaar krijgt u 50% korting op uw onroerende voorheffing en uiteraard wordt uw maandelijks energiefactuur tot een minimum beperkt. Met andere woorden, deze woningen zijn klaar voor de toekomst. 

Bijzonderheden
- Ideale ligging nabij Turnhout en Vosselaar
- Kindvriendelijke en autoluwe verkaveling
- Voorzien van de allernieuwste technieken en een Epeil lager dan 20
- Volledig afgewerkt met kwaliteitsvolle en smaakvolle materialen 
- Aangelegde tuin met tuinberging 
- Private parkeergelegenheid onder uw eigen carport

De voormelde prijzen zijn inclusief een volledige afwerking, alle technieken en tuinaanleg, en exclusief de gebruikelijke aankoopkosten. Wij bezorgen u op eenvoudig verzoek graag een totale prijsberekening, en leiden u met veel plezier rond in deze nieuwe buurt. Aarzel niet om ons te contacteren voor een afspraak. Aantal keer bekeken 156 keer bekeken

Details

Grond opp.
ca. 238 m²
Bewoonbare opp.
ca. 147 m²
Slaapkamers
3
Badkamers
1
Terras
Ja
Referentie nr.
6054 TYV
Bouwjaar
2024
Beschikbaarheid
bij oplevering
Tuin
Ja
EPC
20 kWh/m²
A
EPC code
1234556

Vlaamse Codex R.O.

Stedenbouwkundige inlichtingen
In aanvraag
Stedenbouwkundige vergunning
Vergunning uitgereikt
Bestemming
woongebied
Dagvaardingen
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Voorkooprecht
Geen voorkooprecht ruimtelijke ordening aanwezig
Verkavelingsvergunning
Verkavelingsvergunning
Overstromingsrisico
Niet meegedeeld

Uw contactpersoon

Ynse Vanderbeken

Ynse Vanderbeken

Bel Ynse mail Ynse

Regio Turnhout

Maandag t.e.m. vrijdag: 9.00 tot 17.00 uur
Zaterdag: Op afspraak

Constantin Vermeulen, erkend vastgoedmakelaar, BIV nummer 504120, België
Ynse Vanderbeken, erkend vastgoedmakelaar, BIV nummer 514789, België
 

Grote Markt 22, 2300 Turnhout

+32 14 22 42 00 (telefoon)
turnhout@deboerenpartners.be


Meer info of een bezoek?

Gelieve het juiste antwoord aan te vinken, zodat wij onze website veilig kunnen houden