aantal slaapkamers
2
aantal badkamers
1
Oppervlakte
163 m²
epc

€ 825.000

Ezaartveld 19/1, 2400 Mol

Beschikbaar : vanaf akte

Welkom bij Residentie 't Atelier, waar een harmonieuze fusie van industriële esthetiek en luxe wonen tot stand komt. Dit exclusieve complex, voorheen een gerenommeerd naaiatelier, straalt een onmiskenbare klasse en luxe uit.

U maakt uw intrede via de voortreffelijke oprit van Balegemse kasseien waar u verder een perfect onderhouden domein terugvindt. Het weelderige groen, doordrenkt met een zuiders karakter, creëert een zeldzame tropische vakantiesfeer. Privacy en sereniteit vormen de kern van de ervaring bij Residentie 't Atelier.

Met een oppervlakte van 163 m², geconstrueerd met unieke en hoogwaardige materialen, een buitengewoon hoog plafond van 4 meter, en een privétuin met terras en zwembad, is deze loft een waar pronkstuk. De nieuwste technologieën en een indrukwekkende energiezuinigheid (EPC = 20 kWh) maken van deze loft uw ideale nieuwe woonbestemming.

Ervaar het ultieme comfort met vloerverwarming en -koeling via een warmtepomp. Uw energieverbruik wordt  tot een minimum herleid door middel van zonnepanelen, een thuisbatterij van 12 kW en een warmwaterboiler van 300 liter. Ook het water komt uit uw eigen regenwaterput en grondboring. In totaal zijn er 6 regenwaterputten van 20.000L aangesloten op de toiletten en goed voor alle tuinirrigatie. Het ventilatiesysteem van type D waarborgt een gezond binnenklimaat, terwijl het inbraakbeveiligingssysteem gemoedsrust biedt. Voor eigenaren van elektrische auto's is er een laadpaal beschikbaar in uw overdekte privéparkeerplaats. Deze loft beschikt verder over een extra privéparkeerplaats, alsook een gemeenschappelijke overdekte fietsenstalling dewelke extra ruimte biedt voor het plaatsen van vuilbakken. Alle technologische voorzieningen zijn state-of-the-art en klaar voor de toekomst.

De leefruimte van deze exclusieve loft overstijgt alle verwachtingen, met een volledig uitgeruste keuken voorzien van Miele-toestellen, denk aan vaatwasser, inductiekookplaat, oven en microgolfoven, een Amerikaanse Fisher & Paykel ijskast en vriezer alsook een wijnklimaatkast. Verder beschikt de keuken over een aangename en ingemaakte koffiehoek, een riante zithoek met gashaard, en een eetruimte voorzien van prachtig natuurlijk daglicht dankzij de grote raampartijen met zicht op de zuiderse tuin met zwembad. De unieke stalen deur met glas benadrukt het industriële karakter van het gebouw.

Elk detail is met zorg overwogen, en  de loft is volledig afgewerkt met textuurverf (exclusief de muren van de berging en slaapkamers). De loft beschikt over twee ruime slaapkamers met eigen dressing. De badkamer met Mortex-afwerking biedt een strak design met hoogwaardig zwart kraanwerk en een dubbele inloopdouche.

Bovendien is er voldoende bergruimte, inclusief een wasberging met Miele-wasmachine en droogkast op werkhoogte.

Als kers op de taart biedt het zuidelijk georiënteerde privéterras en de tuin van 67 m², met een verwarmd zwembad van 3 x 7,3 m, de ultieme ontspanning. Onderhoudsarm en met een automatisch systeem, voelt het alsof u op vakantie bent. De tuin beschikt over een beregeningssysteem en maakt het wonen in Residentie 't Atelier een stijlvolle en rustgevende ervaring. 

Aankoop mogelijk aan 3% registratierechten!

Neem zeker al eens een kijkje in het appartement via het interactief grondplan: http://deboerenpartners.virtimmocontent.be/start-visit/4123 



Aantal keer bekeken 1091 keer bekeken

Details

Bruto opp.
ca. 163 m²
Slaapkamers
2
Badkamers
1
Terras
Ja
Carport
1
Referentie nr.
6048 TCV
Bouwjaar
1957
Beschikbaarheid
vanaf akte
Tuin
Ja
Berging
Ja
Zwembad
Ja
Kadastraal inkomen
€ 1160
Verwarming
vloerverwarming
EPC
20 kWh/m²
A
EPC code
20230213-0002809065-RES-2
Dubbel glas
Ja

Vlaamse Codex R.O.

Stedenbouwkundige vergunning
Vergunning uitgereikt
Bestemming
woongebied
Dagvaardingen
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Voorkooprecht
Geen voorkooprecht ruimtelijke ordening aanwezig
Verkavelingsvergunning
Geen verkavelingsvergunning
P-score
A
G-score
A
Overstromingsrisico
Klasse A (geen kans)

Uw contactpersoon

Laure-Anne Loots

Laure-Anne Loots

Bel Laure-Anne mail Laure-Anne

Regio Turnhout

Maandag t.e.m. vrijdag: 9.00 tot 17.00 uur
Zaterdag: Op afspraak

Constantin Vermeulen, erkend vastgoedmakelaar, BIV nummer 504120, België
Ynse Vanderbeken, erkend vastgoedmakelaar, BIV nummer 514789, België
 

Grote Markt 22, 2300 Turnhout

+32 14 22 42 00 (telefoon)
turnhout@deboerenpartners.be


Meer info of een bezoek?

Gelieve het juiste antwoord aan te vinken, zodat wij onze website veilig kunnen houden