aantal slaapkamers
1
aantal badkamers
1
Oppervlakte
77,69 m²
garage aanwezig
ja

€ 242.500

Kersenpad 14 - 20, 2360 Oud-Turnhout

Beschikbaar : bij oplevering

75% verkocht & de werken zijn in de zomer van '24 gestart! 

Wonen in een landelijke, groene en rustige omgeving en toch op wandelafstand het gezellige dorpscentrum van Oud-Turnhout: Dat is nieuwbouwproject "Deycke", gelegen aan het "Kersenpad", temidden van een nieuw en groen binnengebied tussen de Steenweg op Sevendonk en de Neerstraat. Dit betekent wonen met zicht over appel- en perenboomgaarden en tegelijkertijd toch vlakbij supermarkten, bakker, slager, apotheker,... In dit project bieden wij u 41 appartementen aan. 


Deze appartementen zijn verspreid over 4 residenties. U heeft de keuze uit 1, 2 op 3 slaapkamers, telkens met ruime, zongerichte terrassen of tuinen. Elk gebouw grenst langs de voorzijde aan een nieuw aangelegd groenplein. Alle terrassen bevinden zich aan de achterzijde en kijken uit over weilanden en boomgaarden. Elk terras heeft de ideale zuid oriëntatie, en de hoekterrassen hebben bijkomend nog oost- of westoriëntatie. Het nieuwe gebied wordt autoluw en groen aangelegd. Ondergronds heeft u de keuze uit ruime parkeerplaatsen, garageboxen en bergingen. Uiteraard kan u daar elektrische laden. Uw fiets stalt u probleemloos bovengronds, dankzij grote, afgesloten fietsenstallingen. 

Een E-peil tussen de 10 en 20 wordt u gegarandeerd: Duurzame, energiezuinige technieken zoals warmtepompen, zonnepanelen, ventilatie D, en regenwaterrecuperatie worden gecombineerd met een warme, hedendaagse architectuur. Grote raampartijen, riante zuid- en westgerichte terrassen, al dan niet met private tuinen, de houten gevelbekleding, groene daken, gevelgroen,... Elk appartement wordt tot in de puntjes afgewerkt, volledig naar uw smaak. Op het terrein voorzien men gemeenschappelijke sorteerplaatsen; gedaan dus met het sleuren van containers.  Voor uw bezoekers worden parkeerplaatsen voorzien in de verkaveling zelf. Daarnaast komt er een wandelpaadje naar de Neerstraat met daar parking "Djoelen". Tot slot wordt in 2024 de Steenweg op Sevendonk opnieuw heraangelegd; Veilige fietspaden, meer groen, én extra parkeerplaatsen. Dit alles zorgt voor een ideale, rustige, maar toch zeer centrale woonomgeving, voor uzelf, of als investering. 

Ondertussen werd 75% van de appartementen verkocht, maar er is nog voor ieder wat wils: Keuze uit 1, 2 of 3 slaapkamers op de gelijkvloerse, 1e of 2e verdieping. Elk appartement heeft een zonnige terrassen en op het gelijkvloers bovendien nog een heerlijke, maar onderhoudsvriendelijke privé tuin. Alle terrassen en tuinen bevinden zich aan de achterzijde (zuidkant), met meteen daarachter de weilanden fruitboomgaarden. Hier bent en blijft u verzekerd van een blijvend, vrij uitzicht. Wij bekijken met veel plezier welk appartement voor u in aanmerking kan komen. Aarzel niet om ons vrijblijvend te contacteren voor meer informatie of een afspraak. 



Aantal keer bekeken 11 keer bekeken

Details

Bruto opp.
ca. 77,69 m²
Verdieping
1
Slaapkamers
1
Badkamers
1
Terras
Ja
Garages
Ja
Onder BTW stelsel
Ja
Referentie nr.
A 1.2
Bouwjaar
2023
Beschikbaarheid
bij oplevering
Lift
Ja
Verwarming
individueel warmtepomp
E-peil
In aanvraag
EPC code
In aanvraag
Dubbel glas
Ja

Vlaamse Codex R.O.

Stedenbouwkundige inlichtingen
In aanvraag
Stedenbouwkundige vergunning
Vergunning uitgereikt
Bestemming
Niet meegedeeld
Dagvaardingen
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Voorkooprecht
Geen voorkooprecht ruimtelijke ordening aanwezig
Verkavelingsvergunning
Verkavelingsvergunning
Overstromingsrisico
niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

documenten

Uw contactpersoon

Ynse Vanderbeken

Ynse Vanderbeken

Bel Ynse mail Ynse

Regio Turnhout

Maandag t.e.m. vrijdag: 9.00 tot 17.00 uur
Zaterdag: Op afspraak

Constantin Vermeulen, erkend vastgoedmakelaar, BIV nummer 504120, België
Ynse Vanderbeken, erkend vastgoedmakelaar, BIV nummer 514789, België
 

Grote Markt 22, 2300 Turnhout

+32 14 22 42 00 (telefoon)
turnhout@deboerenpartners.be


Meer info of een bezoek?

Gelieve het juiste antwoord aan te vinken, zodat wij onze website veilig kunnen houden