villa te koop te Ravels Poppel

ref.: 3929 TFV-BB

aantal slaapkamers
6
aantal badkamers
3
Oppervlakte
1000 m²
garage aanwezig
ja
epc

€ 1.850.000

Tilburgseweg 167, 2382 Ravels Poppel

Beschikbaar : af te spreken met eigenaar

Luxueuze hoogwaardige afgewerkte energie zuinige villa met 4 slaapkamers, 3 badkamers, binnen zwembad, sauna, compleet ingerichte bar, inpandige garage, ruime buiten parking en prachtig aangelegde tuin. Gelegen op een perceel van ca. 3206m² waarvan ca. 1000m² bewoonbaar oppervlakte. Op steenworp afstand van Nederlandse grens(ca. 1 km). Ongelooflijke hoge bouwkwaliteit en hoogstaande architectuur.

U betreedt de woning via de riante inkomhal op aurora graniet met aan beide kanten een vestiaire. Van hieruit hebt u toegang links tot een kamer die nu dient als bibliotheek maar ook perfect kan dienen als kantoor, rechts identieke ruime kamer, via de lift in de gang kunt u naar de 3 verdiepingen in de woning: kelder, gelijkvloers en eerste verdieping. Verder bevindt zich nog in de gang een gastentoilet met wastafel.

De riante woonkamer geniet van veel lichtinval, heeft een gezellige kasteel openhaard, thuis bioscoop en geeft zicht op het terras op arduin met mooi zicht in de tuin. Via de ramen verwerkt in de vloer heeft u zicht op het binnenzwembad in de kelder.
De open keuken van kersenhout heeft een groot eiland met aurora granieten werkblad, dubbele spoelbak en is voorzien van volgende kwaliteitstoestellen: Amerikaanse IomaBe Side by Side koelkast met functie voor ijsblokjes, crushed ijs en gezuiverd water, Miele 4 pits keramische kookplaat, Miele koffiezetapparaat, Miele combi en Miele vaatwasser. Van een drankje kunt u genieten in de compleet uitgeruste bar op eiken houten vloer met Pioneer muziek installatie, dubbele tap, buffetkast met flessennest, koeling en verlichtingsinstallatie.

De trap in de woonkamer of de lift in de riante gang brengt u naar de eerste verdieping. Hier bevinden zich de 2 master bedrooms. Master bedroom 1 op eiken houten vloer heeft een ensuite badkamer met dubbele wastafel, toilet, regendouche met sunshower en waterval. Voorzien van airco en heeft toegang tot balkon met prachtig zicht in de tuin. Master bedroom 2 heeft een ensuite badkamer met bubbel ligbad, wastafel en toilet. U heeft vanuit de kamer toegang tot het balkon met prachtig zicht in de tuin. De riante gang op de eerste verdieping geeft toegang tot 2 ruime slaapkamers die van veel lichtinval genieten en voorzien zijn van TV-ADSL aansluitingen. Badkamer 3 is voorzien van bad met douche functie, wastafel en toilet.

De kelder mag als een volwaardige luxe afgewerkte etage beschouwd worden. De trap in de woonkamer of de lift in de riante gang brengt u naar de kelder. Hier bevindt zich het zwembad compleet in glasmozaïek, sauna, relaxruimte en fitnessruimte. Via de gang in de kelder komt u in de garage voorzien van 2 elektrische garagedeuren, aansluiting voor was- en droogmachine, 2x RVS wastafel c.q. spoelbakken met warm en koud water en het stofzuigersysteem.

De tuin is volledig omheind , onder architectuur aangelegd en heeft een bijhuis die eventueel ook perfect kan dienen als garage. Deze heeft een elektrische garagedeur, RVS wastafel en opbergzolder. De aangename tuin biedt volledige privacy waarin u helemaal tot rust kunt komen.

Bijzonderheden:
- Ca. 1000m² bewoonbaar oppervlakte - Alle ramen en deuren inclusief aftimmerwerk in Afzelia - Vloerverwarming en warmwater door middel van energiezuinige warmtepomp - Binnenzwembad, sauna en fitnessruimte - Door heel het huis muziek installatie - Domoticasysteem - Thuisbioscoop - Personenlift merk: Kone (3 verdiepingen) - Centraal Hanson silent master stofzuiger systeem - Door heel de woning D-verluchtingssysteem - 18 zonnepanelen- Automatische Sproei installatie - Alarm systeem met camera bewaking - Elektrische poorten voor en achter met parlofoon



Aantal keer bekeken 512 keer bekeken

Details

Grond opp.
ca. 3206 m²
Bewoonbare opp.
ca. 1000 m²
Gevelbreedte
14 m
Slaapkamers
6
Badkamers
3
Terras
Ja
Garages
Ja
Parkings (binnen)
Ja
Parkings (buiten)
Ja
Referentie nr.
3929 TFV-BB
Bouwjaar
2004
Beschikbaarheid
af te spreken met eigenaar
Tuin
Ja
Lift
Ja
Zwembad
Ja
Kadastraal inkomen
€ 3811
Verwarming
individueel warmtepomp
EPC
96 kWh/m²
A
EPC code
20100429-0000519658-00000003-3

Vlaamse Codex R.O.

Stedenbouwkundige inlichtingen
In aanvraag
Stedenbouwkundige vergunning
Vergunning uitgereikt
Bestemming
Woongebied met landelijk karakter
Dagvaardingen
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Voorkooprecht
Geen voorkooprecht ruimtelijke ordening aanwezig
Verkavelingsvergunning
Geen verkavelingsvergunning
Overstromingsrisico
niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Uw contactpersoon

Bart Buise

Bart Buise

Bel Bart mail Bart

Regio Turnhout

Maandag t.e.m. vrijdag: 9.00 tot 17.00 uur
Zaterdag: Op afspraak

Constantin Vermeulen, erkend vastgoedmakelaar, BIV nummer 504120, België
Ynse Vanderbeken, erkend vastgoedmakelaar, BIV nummer 514789, België
 

Grote Markt 22, 2300 Turnhout

+32 14 22 42 00 (telefoon)
turnhout@deboerenpartners.be


Meer info of een bezoek?

Gelieve het juiste antwoord aan te vinken, zodat wij onze website veilig kunnen houden