fb pixel

Samenwerking De Boer & Partners Immobiliën Groep en Extensa Group

31-10-2019

Zoals u weet, blijft het investeren in vastgoed een goede keuze. Wij hebben de belangrijkste redenen hiervoor beschreven in onze blog over vastgoedbeleggingen. 

Nieuwbouwappartementen in Brussel 

Wereldwijd trekken steeds meer mensen naar de stad vanwege het feit er een grotere werkgelegenheid is (met vaak hogere lonen) en er minder fileleed is. 

Brussel blijft een verstandige keuze als het gaat om investeren in vastgoed, o.a. vanwege het hoge aantal expats welke alleen maar zullen groeien nu er nog meer kantoorcomplexen gebouwd gaan worden. 

Vraag naar nieuwbouwappartementen stijgt

Door de bevolkingsgroei wordt er nu ook in Vlaanderen steeds meer in hoogte gebouwd. Als je om je heen kijkt, zie je steeds meer relatief grote nieuwbouwappartementen opduiken. Deze zijn aantrekkelijker dan oudere appartementen, omdat hier de kans op onvoorziene kosten kleiner is. Wie in vastgoed wil investeren, koopt dus best een nieuwbouwappartement.

   

Samenwerking De Boer & Partners Immobiliën Groep en Extensa Group

Extensa Group is een gerenommeerde speler op de vastgoedmarkt, zowel wat betreft de ontwikkeling van residentieel vastgoed als kantoren. 

Wij zijn dan ook trots op het feit dat Extensa Group De Boer & Partners als partner heeft gekozen voor de verkoop van hun residentiële project Park Lane op de site Tour & Taxis in Brussel.

Niek de Boer, CEO De Boer & Partners Immobiliën Groep, over deze samenwerking:

"Vanaf het eerste gesprek voelde ik dat we met kwaliteit in hoogwaardig onroerend goed te maken hebben. Bovendien spreken de mensen van Extensa dezelfde "taal"en dat is heel belangrijk bij een samenwerking."

Tour & Taxis Park Lane: een nieuwe stadshub in Brussel

Park Lane betekent uitzonderlijk wonen op de historische site van Tour & Taxis, naast het Gare Maritime.

Langzamerhand verandert de locatie in een bruisend stadsdeel met gezellige bars,  restaurantjes, winkels, kantoren en pleintjes.

Park Lane is autoluw en gelegen aan de voet van een uitgestrekt park met mooie waterpartijen. De verschillende vrijstaande gebouwen omvatten diverse type woningen, van betaalbare studio's tot design penthouses. De appartementen zijn uniek en echte blikvangers in hartje Brussel. 

De kwalitatieve afwerking van de woningen, de unieke locatie en de opkomst van de wijk vormen ideale omstandigheden voor investeerders.

Nieuwsgierig geworden en wenst u meer informatie? Kijk dan alvast op de Tour & Taxis pagina en stuur een mail naar advies@deboerenpartners.be. Wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen.